ISU Iaşi are cea mai bună echipă de paramedici din ţară!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi se poate mândri cu cea mai bună echipă de paramedici din ţară, lucru confrmat oficial în urma Concursului Naţional de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat desfăşurat în perioada 5-6 septembrie la Iaşi.

Timp de două zile, cele mai bune 18 echipe de salvatori din ţară s-au întrecut pe pietonalul Ştefan cel Mare la probele de descarcerar, acordare a primului ajutor calificat, cel mai bun comandant de echipaj, cea mai bună echipă de servanţi şi, nu în ultimuzl rând, cea mai bună echipă de paramedici.

Rapiditatea, abilitatea echipajelor, îndemânarea, modul de aplicare a manevrelor salvatoare de viață, profesionalismul și lucrul în echipă au fost elementele esențiale pentru desemnarea de către organizatori, respectiv Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a câștigătorilor.

În urma evaluărilor, clasamentul este următorul:

Proba de descarcerare

  1. ISU București-Ilfov
  2. ISU Iași

3.ISU Dolj

Proba de Prim ajutor calificat

1.ISU București-Ilfov

2.ISU Maramureș

3.ISU Iași

Cel mai bun comandant de echipaj

1.ISU București-Ilfov

2.ISU Dolj

3.ISU Iași

Cea mai bună echipă de servanți

1.ISU București-Ilfov

  1. ISU Dolj

3.ISU Iași

Cea mai bună echipă de paramedici

1.ISU Iași

2.ISU București-Ilfov

  1. ISU Bihor

Competiția a avut ca scop pregătirea în domeniul descarcerării și acordării primului ajutor calificat, precum și schimbul de bune practici în ceea ce privește strategiile de reducere a numărul victimelor, rezultate în urma accidentelor rutiere.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;