Tronsonul Paşcani – Suceava al Autostrăzii A7 va fi scos la licitaţie în această toamnă

Tronsonul Pașcani – Suceava al Autostrăzii A7 (Autostrada Moldova) va fi scos la licitaţie în această toamnă, a anunţat, marţi, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

”Studiul de fezabilitate este aproape finalizat, asta însemnând că în toamna acestui an vom putea lansa licitația și vom ajunge cu autostrada până la Suceava”, a precizat Sorin Grindeanu cu ocazia vizitei pe care a efectuat-o, împreună cu premierul Marcel Ciolacu , pe şantierul autostrăzii A7.

Ministrul Transporturilor a mai afirmat că în următoarele săptămâni va începe lucrul și pe tronsonul până la Pașcani al Autostrăzii Moldova, după care în ianuarie – februarie, odată cu finalizarea și a studiului pentru autostrada Suceava – Siret, să fie închis tronsonul Ploiești – Siret al Autostrăzii Moldova.

În ceea ce priveşte porţiunea între Bacău și Pașcani (77,38 kilometri), ministrul a spus că, în acest moment, constructorul se află în etapa de organizare a șantierului, a relocărilor de utilități și a decopertării stratului vegetal, lucrările de construcție propriu – zise urmând să demareze şi aici în cel mai scurt timp.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;