5:14 pm - Thursday May 1, 0949

Continuă înscrierile pentru cursurile desfăşurate de Centrul Județean de Excelență

Până pe 22 septembrie au loc înscrierile elevilor pentru cursurile Centrului Judeţean de Excelenţă (CJEX) Iași, din anul școlar 2023-2024.

Înscrierile se fac  NUMAI PRIN INTERMEDIUL FORMULARULUI ONLINE, disponibil pe site-ul https://cex-iasi.ro/.

Formularul de înscriere și acordul de participare vor fi completate de părinții/ reprezentanții legali ai elevilor minori, precum și de elevii majori. Ambele documente pot fi descărcate de pe site-ul instituției: https://cex-iasi.ro/. Completarea corectă a formularului va fi urmată de confirmarea înscrierii și de participarea la selecția pentru cursurile CJEX Iași.

Modalitatea de organizare a selecției pentru fiecare disciplină va fi comunicată, după finalizarea înscrierilor, pe site-ul Centrului Județean de Excelență Iași.

Toate activitățile se vor desfășura în perioada octombrie 2023 – aprilie 2024, în regim fizic, online sau hibrid, în funcţie de situaţia existentă. Pregătirea elevilor se va realiza în cadrul a 58 de grupe de excelență.

Pe site-ul instituției sunt date referitoare la activitatea CJEX (activități, rezultate remarcabile) din anul școlar 2022 – 2023.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;