Renumitul lanț de restaurante CHOPSTIX a deschis la Iulius Mall prima sa locație din Iași. Bucură-te de savoarea specialităților asiatice!

Preparatele cu specific chinezesc de la renumitul lanț de restaurante CHOPSTIX au ajuns în Iași, iar Iulius Mall îți aduce prima locație din oraș, care te întâmpină cu o experiență culinară autentică și cu savoarea specialităţilor asiatice atât de apreciate.

Noodles de la CHOPSITX au ajuns în food court-ul Iulius Mall în toate combinațiile de gusturi, arome și texturi care i-au făcut atât de îndrăgiţi peste tot în lume. CHOPSTIX reprezintă mai mult decât un restaurant cu specific chinezesc; este locul în care ai parte de experienţa culinară de neuitat a diverselor specialităţi asiatice. Produsele sunt atent pregătite folosind cele mai fresh ingrediente, aduse de la producători locali din fiecare oraș unde există locații CHOPSTIX. Pe lângă noodles, vei putea alege din numeroasele preparate cu pui, salate cu specific asiatic, orez Jasmine, produse cu vită, dar și meniuri pentru cei mici. Mai găsești supe delicioase, dar și deserturi internaționale și ineditele mochi sau varianta de noodles caramelizat.

Până vineri, 15 septembrie 2023, inclusiv, clienții beneficiază de oferta 1+1 gratis, iar începând cu ziua de sâmbătă, se vor putea bucura de meniurile combo. Indiferent ce produse din meniu ai alege, CHOPSTIX îmbină gusturi şi culori pentru ca tu să te bucuri de o excursie culinară în noua locație din Iulius Mall sau chiar din confortul casei tale, prin aplicaţiile de delivery ale partenerilor de livrări.

CHOPSTIX aduce Asia mai aproape de iubitorii de mâncare asiatică în cele 24 locaţii Chopstix Ready to Box deschise în întreaga ţară, printre oraşe numărându-se Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Braşov, Timişoara, Sibiu, Cluj, Craiova, Târgu Mureş și Galați. Recomandările clienţilor au impulsionat extinderea rapidă a lanţului de restaurante CHOPSTIX, iar călătoria lor sigur nu se va opri aici.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;