“Iaşi Belgian Business Days”, o excelentă oportunitate pentru oamenii de afaceri ieşeni de a interacţiona cu investitorii belgieni

Camera de Comerț Belgia – Luxemburg – România – Moldova) și Consiliul Patronatelor ESG din România, împreună cu Primăria Municipiului Iași, Organizația Femeilor Antreprenor UGIR și Digital Innovation Zone au organizat în perioada 13 – 14 septembrie, Iași Belgian Business Days.

Este vorba despre un eveniment de business care oferă o gamă variată de activități menite să deblocheze oportunități și să stimuleze creșterea în peisajul afacerilor, incluzând vizite la companii locale, un maraton de întâlniri B2B și o sesiune de networking.

„Iași Belgian Business Days reprezintă o excelentă oportunitate pentru mediul de afaceri ieșean de a interacționa cu investitorii belgieni, aceștia având o prezență semnificativă în economia ieșeană. Se deschid astfel posibilități de cooperare care vor duce, sperăm cu toții, la dezvoltarea unor afaceri benefice pentru comunitatea ieșeană.

Iașul se află pe o curbă ascendentă din punct de vedere economic, fiind tot mai vizibil și căutat de investitori, în special din IT, dar și din alte domenii. Prin urmare, manifestările complexe incluse în Iași Belgian Business Days vor avea ca efect descoperirea de noi potențiale afaceri, schimburi de experiență utile între antreprenorii ieșeni și belgieni, cu rezultate pe care ni le dorim cât se poate de concrete.

Îi felicit pe organizatori și le doresc succes tuturor participanților, asigurându-i că municipalitatea le este un partener de încredere în tot ceea ce presupune realizarea de investiții în economia ieșeană!”, se arată în mesajul transmis de primarul Mihai Chirica participanţilor la eveniment.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;