CSM Medgidia – Politehnica Iaşi 27 – 23. Debut cu stângul al handbaliştilor ieşeni în noul sezon

Handbaliștii de la Politehnica Iaşi au început cu o înfrângere noul sezon al Diviziei A, elevii antrenorului Florin Spiridon cedând sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 23-27 (13-18), în faţa formaţiei CSM Medgidia.

„Am fost sancționați cu prea multe eliminări, Ghiga și Demir văzând chiar cartonașe roșii pentru câte trei eliminări de câte două minute! Am jucat aproape tot meciul în 5 și chiar 4 jucători de câmp. Am ratat însă și noi destule situații favorabile, a contat și absența lui Juverdianu, accidentat, dar pe ansamblu am reușit un joc destul de bun și sunt convins că vom crește de la meci la meci”, a declarat, la finalul meciului, tehnicianul oaspeţilor, Florin Spiridon.

Politehnica Iaşi i-a utilizat în partida de la Medgidia pe Ionică şi Păun (portari) şi pe jucătorii de câmp Brînduș (4 goluri), Lătescu, Moroșanu, Drenceanu, Chitic (câte 3), Mocanu, Ghiga, Dedeagă (câte două) şi Andriescu (unul).

În celelalte meciuri din prima etapă a Diviziei A (Seria B), disputate tot sâmbătă, s-au înregistrat rezultatele: CSU Galaţi – HC Pietricia Piatra Neamţ 35-28 şi CSU Piteşti – CSO Teutonii Ghimbav 25-29. CSM Alexandria a stat.

Etapa viitoare (sâmbătă, 23 septembrie, ora nu a fost încă stabilită), Politehnica Iaşi va întâlni în Sala Polivalentă formaţia CSU Galați, într-un adevărat derby al seriei.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;