Ieşenii, invitaţi să participe la o acţiune voluntară de ecologizare organizată de Ziua Naţională de Curăţenie

Cu ocazia Zilei Naţionale de Curăţenie, ieşenii sunt invitaţi să participe sâmbătă, 16 septembrie, la o acțiune voluntară de salubrizare și ecologizare în cadrul proiectului Let’s do it, Romania, care are ca scop mobilizarea cetățenilor, autorităților, societății civile, companiilor private și mass-media pentru curățarea arealelor naturale din jurul localităților.

Persoanele care doresc să participe la acţiune trebuie să se înscrie pe platforma Let’s do it, România! accesând link-u https://tinyurl.com/yyxj4xzh, sau la punctul de informare și înregistrare amenajat în zona lacului Veneția, vis-a-vis de Tiki Village.

Activitățile se vor desfășura conform următorului program:

  • 9:00 – 09.30: înregistrarea, verificarea, echiparea voluntarilor;
  • 9:30 – 14:00: strângerea deșeurilor;
  • 14:00 – 17:00: ridicarea sacilor și transportul către bazele de stocare în vederea valorificării corespunzătoare a acestora.

Sâmbătă, 16 septembrie, vor fi organizate acțiuni similare în 191 de țări, peste 15 milioane de voluntari fiind așteptați la curățenie în întreaga lume. Până în prezent, circa 2,2 milioane de voluntari au făcut România mai curată la precedentele acțiuni Let’s do It, Romania.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;