APAVITAL M a semnat primul contract de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare

Joi, 21 septembrie, reprezentanții APAVITAL M S.A. au semnat cu oficialitățile din Făleștii Noi (Republica Moldova) primul contract de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare.

În baza acestui contract de delegare și după obținerea avizelor necesare, APAVITAL M va începe distribuția apei în comuna Făleștii Noi către un număr de circa 600 de utilizatori, abonați casnici și agenți economici.

De asemenea, în baza contractului de delegare, APAVITAL M va asigura întreținerea și exploatarea rețelei de apă din comuna Făleștii Noi, în lungime de circa 12 km.

La festivitatea de semnare a contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare au fost prezenți Costel Alexe, președintele Consiliului Județean (CJ) Iași, Andrei Cazacu, administrator public al județului Iași, Mihai Prodan, vicepreședinte al raionului Fălești, Veaceslav Tambor, vicepreședinte al raionului Fălești, Mihai Doruș, directorul general APAVITAL SA Iași, Ioan Stoian, directorul ApaVital M, Vladimir Bejenari, primarul comunei Făleștii noi, alți reprezentanți ai administrației publice locale.

APAVITAL M este o societate pe acțiuni, deținută în totalitate de APAVITAL S.A., având ca obiect principal de activitate alimentarea cu apă potabilă și servicii de canalizare în raioanele Ungheni, Nisporeni, Fălești și Glodeni din Republica Moldova. APAVITAL S.A. a devenit de curând primul operator transfrontalier de apă și canalizare din țară, după ce a inaugurat lucrările la prima subtraversare a râului Prut, care alimentează localitatea Măcărești, din raionul Ungheni, investiția fiind de 2,5 milioane lei.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;