Festin culinar dedicat fructelor de mare și dulciurilor turcești, la ,,Festivalul Mediteraneean” de la Iulius Mall

Vrei să te bucuri de gustul preparatelor autentice de pe tărâmurile Mediteranei și să afli poveștile unor delicii culinare atât de apreciate în toată lumea? Vino la ,,Festivalul Mediteraneean” de la Iulius Mall Iași, evenimentul culinar dedicat fructelor de mare și dulciurilor turcești!

 

Celebrează savoarea culinară a Mediteranei și află secrete ale bucătăriei din Spania, Italia, Turcia sau Grecia, odată cu ediția din această toamnă a ,,Festivalului Mediteraneean”, care va avea loc în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2023, în parcarea laterală Iulius Mall.

Zilnic, între orele 11:00-21:00, vei fi însoțit de multă voie bună și de ,,momente gastronomice” care te vor purta într-o călătorie a gustului autentic, inspirată de aromele subtile ale preparatelor. Dacă îți plac produsele sănătoase sau vrei să vezi cum gătesc bucătarii rețete mediteraneene populare, alege selecția de specialități a târgului: creveți în sos de vin, tentacule de calamar, pui de baltă, rapane, creveți pe grătar, homar, calamar pane, king crab, caracatiță, red fish, adana kebab, frigărui de berbecuț sunt doar câteva dintre propunerile bucătarilor. Nu uita de paella, celebrul preparat care provine din Valencia, asezonat cu ierburi și condimente, și completează-ți lista cu un desert turcesc!  Explorează teritorii ale gustului dulce și optează pentru baclavalele cu nucă, fistic, vișine sau pentru sortimentele delicioase de rahat turcesc!

 

Intrarea la festival este gratuită, iar pentru mai multe detalii poți accesa pagina de facebook a evenimentului.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;