5:14 pm - Sunday April 29, 9190

,,Back to college”, la Iulius Mall: Vino cu carnetul de student, profită de reduceri și ia-ți welcome pack-ul!

Cu ,,echipamentul” necesar, ,,Back to college” va fi unul special și plin de bucurie, iar tu poți da tonul distracției, adoptând cele mai cool trenduri. Transformă începutul de an universitar într-o mare sărbătoare și vino la Iulius Mall pentru a-ți lua welcome pack-ul! Devino un creator de tendințe, inspiră-te din oferta magazinelor și bucură-te de reduceri!

În perioada 6 octombrie – 6 noiembrie 2023, Iulius Mall deschide sesiunea de shopping cu cel mai cool ,,accesoriu” al toamnei, kit-ul de ,,bun venit” ce conține un tote bag, în care se vor găsi un tricou personalizat, o Coca-Cola, un carnețel cu reduceri la operatorii din Iulius Mall, o caserolă de măsline Defne și stickere jucăușe. Tot ce trebuie să faci este să vii la Centrul Info cu legitimația de cămin, adeverința sau carnetul de student vizate.

Ne plac serile lungi de vară, dar vibe-ul ,,back to college” este unic, iar atmosfera de la Iulius Mall este acum plină de efervescența și de spiritul liber al studenților. ,,Vânătoarea” de piese vestimentare trendy devine o activitate animată de zâmbete și voie bună, mai ales că beneficiezi de reduceri la 4FMeli Melo și ParfoisRadiant și the Makeup SHOP vor desena chipul tău în tonuri magice și vibrante, iar lista este completată de LibrariumStef Copy Center și Viper, întotdeauna alegeri inspirate atunci când vine vorba despre activități recreative sau distracție. Ia-ți gașca de prieteni și savurează arome culinare variate de la Noodle PackOsteria MooMadoDonuterie:yummMesopotamiaMr. PottCartofisserieChopstixSpartan sau Teo’s Café!

Iulius Mall a pregătit 250 de welcome pack-uri în fiecare zi, așa că hurry up! Vino la shopping, lasă-te purtat de spiritul ,,back to college” și nu uita să vii la Centrul Info din Iulius Mall pentru a-ți lua premiul!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;