Încă 15 localităţi din judeţul Iaşi vor beneficia de infrastructură modernizată de apă şi apă uzată

Apavital a semnat joi, 19 octombrie, contractul de lucrări pe cele două loturi de pe Axa 6 – Cristești – Tătăruși – Valea Seacă – Lespezi, în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din judeţul Iași, în perioada 2014 -2020”.

La eveniment a fost prezent președintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Costel Alexe, alături de administratorul public al județului Iași, Andrei Cazacu, şi de conducerea ApaVital.

“În total, cele două contracte însumează peste 58 de milioane de euro care sunt investiți în bunăstarea locuitorilor din județul Iași. Prin Apavital, suntem din ce în ce mai aproape de obiectivul de a oferi cetățenilor județului nostru condiții de trai mai bune. Le urez mult succes constructorilor pentru a vedea cât mai curând lucrările finalizate”, a declarat președintele CJ, Costel Alexe.

Lucrările de modernizare din cadrul Lotului 1 se vor derula în Timișești, Cristești, Tătăruşi, Lespezi şi Valea Seacă, iar investiția pentru aceste lucrări este de 155.785.538,25 lei fără TVA, adică peste 31 de milioane de euro.

În cadrul celui de-al doilea contract, pentru Lotul 2, locuitorii din Heci, Valea Seacă, Topile, Bursuc Deal, Lespezi, Conțeşti vor beneficia, la finalizarea lucrărilor, de infrastructură de apă şi apă uzată nouă şi modernă, investiția fiind de 136.777.008,58 lei fără TVA, adică peste 27 de milioane de euro.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;