5:14 pm - Thursday May 1, 3028

CTP anunţă punerea în vânzare a abonamentului cu valabilitate de 12 luni

Compania de Transport Public (CTP) va pune la dispoziţie abonamente pentru circulaţia cu mijloacele de transport în comun din municipiu, valabile pentru o perioadă de 6 şi, respectiv, 12 luni, la preţuri de 550 de lei, respectiv 1.100 de lei.

Potrivit unui anunţat postat de CTP pe pagina de Facebook a instituţiei, abonamentele nu se adresează elevilor, studenților sau altor categorii care beneficiază de reduceri sau gratuități.

Compania facilitează achiziția de abonamente nominale pe termen lung, disponibile pentru perioade de 6 și 12 luni, la prețuri de 550 lei, respectiv 1100 lei. Abonamentele se eliberează pe baza cărții de identitate și se pot cumpăra doar de la casieria de la sediul nostru din str. Silvestru nr. 5, precizează reprezentanţii companiei.

“Pentru a vă asigura cea mai bună experiență, beneficiarii acestor abonamente vor primi documente însoțitoare, factura și avizul de însoțire a mărfii, ceea ce facilitează identificarea rapidă și eficientă în situații neprevăzute precum pierderea, deteriorarea sau alte incidente legate de abonament. Vă furnizăm aceste documente pentru a simplifica procesul de înlocuire sau de rezolvare a oricăror probleme care pot apărea”, se mai arată în comunicatul CTP.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;