5:14 pm - Monday April 29, 6819

Activități inedite la Universitatea de Ştiinţele Vieţii, cu prilejul “Nopții Companiilor în Iași”

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV), în calitate de partener al evenimentului “Noaptea Companiilor în Iași”, a pregătit o serie de activități prin care invită participanții să descopere o parte din inovațiile unei instituții dedicată cercetării și educației de înaltă calitate. Mai exact, este vorba despre vizite la cele mai importante obiective ale USV și workshop-uri cu tematici generale, de interes.

„Ne pregătim pentru o seară plină de surprize și experiențe memorabile, datorită programului structurat pe workshop-uri cu teme de interes cum ar fi Ce știi despre horticultura urbană? și pe vizite, unele dintre acestea cu degustare. Invităm pe cei interesați să se alăture colegilor noștri pentru a învăța cum putem contribui la dezvoltarea unui mediu urban sustenabil și plin de viață”, a declarat prof. univ. dr. Vasile Stoleru, prorector cu activități sociale la USV Iași.

Participanții sunt astfel invitați să participe joi, 9 noiembrie, de la ora 16.30, la workshop -ul intitulat „Îți cunoști bine animalul de companie?”, pentru a descoperi secretele îngrijirii animalelor de companie, alături de experți în domeniu și pentru a învăța cum să relaționezi mai bine cu prietenii necuvântători. De la ora 17.00 este programată vizitarea cramei și degustarea de vin, iar de la 17.30 vizitarea Institutului de Cercetări pentru Agricultură și Mediu, unde participanţii vor afla despre proiectele inovatoare care vizează promovarea practicilor durabile și protecția mediului. Prin vizitarea Centrului Regional de Cercetări Avansate pentru Boli Emergente, Zoonoze și Siguranță Alimentară, de la ora 18.00, se urmărește descoperirea cercetărilor asupra bolilor emergente și a siguranței alimentare, într-o vizită ghidată de experți în domeniu.  De la ora 18.30 va avea loc vizitarea Atelierelor de Microproducție și Degustare, unde vor putea fi savurate produse deosebite.

Persoanele interesate pot intra pe www.noapteacompaniilor.ro/iasi/, pentru a afla programul oferit de companiile participante și pentru înscrieri.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;