5:14 pm - Wednesday April 29, 1085

A început Black Friday în Iulius Mall Iași. Brandurile afișează reduceri de până la 70%

Put your comfy shoes on, pentru că de azi încep cele mai mari reduceri la brandurile cele mai căutate din Iulius Mall Iași! Ediția de Black Friday a acestui an este și mai specială pentru că promoțiile ajung până la 70%. Te invităm să ne urmărești pe pagina de Facebook Iulius Mall Iași, dar și să consulți catalogul online!

Anul acesta în Iulius Mall Iași avem Black Friday aproape la tot. Dacă ești în căutare de ținute elegante pentru petrecerile care se anunță sau niște piese comode de purtat la cursurile de la facultate, dar și în oraș cu prietenii, brandurile din Iulius Mall te așteaptă cu prețuri irezistibile. CroppH&MSinsayTerranovaKeopsIrina Schrotter sunt câteva dintre locațiile care afișează promoții de până la 70%. Pentru piesele sport, comfy și trendy, treci pe la 4FIntersportSport Vision și Gryxx, unde prețurile sunt reduse cu până la 70%!

Totul se asortează cu o pereche de sneakers sau mai multe, pentru că Buzz are oferte de până la 60% cu cardul de fidelitate. Accesoriile le găsești cu prețul mai mic cu până la 25% în Meli Melo din Iulius Mall, iar cosmeticele și parfumurile de la CupioPro Beauty ShopSephora și The Makeup Shop au oferte promoționale.

EmagLensa și Librarium te întâmpină cu reduceri la o gamă diversificată de produse, dar și cu pachete promo pe care nu trebuie să le ratezi!

Consultă catalogul online și vino în Iulius Mall Iași și bucură-te de reducerile de Black Friday!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;