5:14 pm - Wednesday April 29, 4150

Turneul naţional “CRĂCIUN VIENEZ” ajunge pe 21 decembrie la Iaşi

Și anul acesta, valsurile vieneze vin să completeze atmosfera magică a Crăciunului. Companiile de spectacole CRACIUN VIENEZ și SPECTAKOLIS propun publicului ieşean în data de 21 decembrie, începând cu ora 19.00, la Cinema “Victoria”, întâlnirea cu excepționalii artiști ai Wiener Weihnachten Ensemble, o orchestra de cameră formată din artiști ce au cantat în cele mai faimoase săli ale lumii pentru un „Crăciun Vienez” de cea mai bună calitate.

Dirijorul concertului, aclamat ca fiind “dinamic și informat” de către Buenos Aires Herald, croatul Miran Vaupotić a lucrat cu orchestre eminente, inclusiv Orchestra Simfonică din Londra, Orchestra Națională Regală Scoțiană, Berliner Symphoniker, Orchestra Palatului Schonbrunn, Orchestra Simfonică Radio din Praga, Orchestra Simfonică din Cairo, Orquesta Sinfónica Nacional Argentina și multe altele, având concerte în săli importante din întreaga lume, cum ar fi Carnegie Hall, Wiener Musikverein, Berliner Philharmonie, Victoria Hall, Forbidden City Concert Hall, Dubai Opera, Tchaikovsky Hall, International House of Music, CBC Glenn Gould Studio etc.

Invitații speciali în spectacol, Tina Munteanu, apreciata soprană a Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian, şi tânărul tenor Christian Christoff, o minunată voce a tinerei generații de cântăreți de operă, se alătură și ei Crăciunului Vienez, pentru a face serata muzicală cât mai plăcută. Cei doi au mai colaborat și anul trecut în spectacolul de Crăciun de la Sala Palatului, interpretarea lor obținând ovațiile publicului.

Corpul de balet al spectacolului va prezenta graţioasele valsuri vieneze din frumoasele compoziții ale familiei de compozitori Strauss sau polcile săltăreț și mazurcile lui Franz Lehar. Vor fi și alte surprize muzicale ale mai multor compozitori celebri, ce li se vor dezvălui spectatorilor care vor să petreacă o superbă seară de decembrie.

Programul turneului naţional “CRĂCIUN VIENEZ”

08 decembrie – SLOBOZIA, Casa de Cultura “Nicolae Rotaru” ORA 19:00

09 decembrie – PLOIESTI, Casa de Cultura a Sindicatelor ORA 19:00

10 decembrie – TULCEA, Teatrul “Jean Bart” ORA 19:00

11 decembrie – CONSTANTA, Centrul Cultural “Jean Constantin” ORA 19:00

12 decembrie – GALATI, Casa de Cultura a Sindicatelor ORA 19:00

13 decembrie – CALARASI, Centrul Cultural Consiliul Judetean ORA 19:00

14 decembrie – PITESTI, Casa de Cultura a Sindicatelor ORA 19:00

15 decembrie – ALBA IULIA, Casa de Cultura a Sindicatelor ORA 19:00

16 decembrie – BAIA MARE, Sala ATP Center ORA 18:00

17 decembrie – ORADEA, Teatrul „Regina Maria” ORA 19:00

18 decembrie – DEJ, Centrul Cultural “Arta” ORA 19:00

19 decembrie – Piatra Neamt, Cinema “Mon Amour” ORA 19:00

20 decembrie – BACAU, Teatrul de vara “Radu Beligan” ORA 19:00

21 decembrie – IASI, Cinema “Victoria” ORA 19:00

22 decembrie – SUCEAVA, Casa de Cultura a Sindicatelor ORA 19:00

22 decembrie – BUCURESTI, Sala Palatului ORA 19:00

23 decembrie – BUZAU, Sala Consiliului Județean ORA 18:00

Biletele au fost puse în vânzare și se găsesc pe IABILET.RO.

Accesul în spaţiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printaţi biletul, nu veţi putea avea acces în sala de spectacol.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;