5:14 pm - Thursday April 29, 1734

Patinoarul Palas Ice se deschide pe 30 noiembrie. Acum poți să achiziționezi biletele și online

Și în acest weekend prelungit ți-am pregătit surprize de iarnă pe care nu trebuie să le ratezi! Patinoarul Palas Ice se deschide și odată cu el dăm startul celui mai vesel sezon din an. Vino împreună cu familia sau prietenii și exersați-vă cele mai bune mișcări pe gheață!

 

Joi30 noiembrie 2023, Palas Ice se va deschide, iar în acest an lansăm și platforma de unde poți să îți achiziționezi bilete online. Dacă vrei să testezi gheața în ziua inaugurării, te așteptăm începând cu ora 12.00în parcul Palas, unde este amplasată arena!

Palas Ice este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 21.30iar sâmbăta și duminica, de la 09.30 până la 21.30Prețul unui bilet este de 25 de lei, iar pentru copii este de 20 de lei, iar dacă ești un bun patinator, poți să îți faci unul dintre abonamentele pe care le-am pregătit pentru tine. Biletele și abonamentele pot fi achiziționate, atât de pe site-ul patinoar.palasmall.com, cât și de la casa de bilete de la patinoar. Prețul pentru închirierea unei perechi de patine este de 20 de lei.

Dacă iubești gheața, însă nu reușești să îți găsești echilibrul pe patine, instructorul de patinaj de la Palas Ice te așteaptă la cursuri. Dacă dorești o sesiune de training personal prețul este de 60 de lei, iar un curs de grup este de 30 de lei.

Vino la Palas Ice și bucură-te de sezonul rece pe ringul de gheață!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;