Sâmbătă, regal muzical de colinde, la Palas, oferit de Filarmonica „Moldova” Iaşi

Ca în fiecare an, spiritul sărbătorilor de iarnă este celebrat la Palas pe acordurile Filarmonicii  de Stat „Moldova” Iași. Sărbătorește cel mai frumos sezon din an cu un regal muzical oferit de Corul Academic „Gavriil Musicescu”, în care sonorități celebre vor fi auzite în Atriumul Palas. Atmosfera magică va fi completată de ideile variate de cadouri de la ,,Târgul de Crăciun”, pe care le poți oferi celor dragi, alături de cele mai bune gânduri!

Sâmbătă9 decembrie 2023de la ora 19:00membrii Corului Academic „Gavriil Musicescu” al Filarmonicii Moldova” Iași vor susține un program de colinde, inspirate de tradiția muzicii corale românești, dar și de cântece de Crăciun din repertoriul internațional. Acompaniat la pian de Adina Alupei și îndrumat de dirijorul Consuela Radu-Țaga, Corul Academic va aduce mai aproape de publicul său un repertoriu variat, ce cuprinde lucrări semnate de: D. G. Kiriac, I. D. Chirescu, N. Lungu, T. Brediceanu, D. Voiculescu, R. Paladi, V. Grefiens, T. Jarda, L. Anderson, J. Rutter, M. Huff, A. Billingsley, Ch. Bridwell, A. Snyder. Decorul tematic din Palas creează cadrul festiv specific Crăciunului clasic, iar bucuria și emoția sărbătorilor de iarnă sunt parte a acestei experiențe muzicale.

Pentru cei care vor să împărtășească momentele de fericire cu cei dragi, dar și să creeze amintiri de neuitat, ,,Târgul de Crăciun” aduce până pe 27 decembrie, în Atriumdar și pe esplanada Palas, o selecție de produse de sezon. Indiferent dacă ești interesat de obiecte decorative care evocă farmecul iernii, de delicii culinare care să îți amintească de casa bunicii, de articole de marochinărie, de cosmetice din ingrediente naturale sau de brazi, la ,,Târgul de Crăciun” din Palas vei găsi produse care să îți inspire cea mai bună alegere.

Și copiii vor avea parte de surprize, pentru că Moș Crăciun le dă întâlnire, în Atrium, începând de vineri,8 decembrie, în intervalele orare 11:00-16:00 și 17:00-21:00în fiecare weekend, și între orele 17:00-21:00, în timpul săptămânii.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;