Expoziţie caritabilă de fotografie semnată de Marius Nicolae Florescu

Asociația “Farmecul Vieții” în parteneriat cu Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” au organizat la Cercul Militar din Iași vernisajul expoziției caritabile de fotografie, semnată de Marius Nicolae Florescu, care va fi expusă publicului până pe data de 21 decembrie 2023.

În cadrul evenimentului, participanții au avut posibilitatea să achiziționeze din lucrările realizate de fotograful Marius Nicolae Florescu, care a dorit să le ofere în scop caritabil. Povestea impresionantă a fotografului merită să fie împărtășită cu comunitatea ieseană, având în vedere că a traversat greutăți semnificative. De la copilăria petrecută într-un orfelinat, Marius a reușit să învingă obstacolele, absolvind două facultăți.

“Cu toate acestea, viața lui nu a fost ușoară, fiind afectat de o boală gravă, Boala Wilson, pentru care face tratament cu citostatice. Este un exemplu de perseverență și determinare în fața provocărilor. Valorificat si apreciat, în Paris a vernisat o expoziție la muzeul Louvru, unde una dintre fotografiile artistului a fost cumparata de celebrii actori Angelina Jolie și Brad Pitt. Achiziționarea lucrărilor expuse ajută la strangerea de fonduri pentru achiziționarea unui aparat de dializă acută pentru Spitalul Sfanta Maria din Iași, Secția de Nefrologie”, se arată într-un comunicat remis redacţiei de Brigada 15 Mecanizată “Podu Înalt” din Iaşi.

Filed in: Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;