La Iulius Mall, Crăciunul vine cu ,,The Clash of Santas”, dar și cu surprize împachetate de moșii generațiilor Z și Boomer

La Iulius Mall, ,,The Clash of Santas” aduce cea mai tare confruntare, dar și cel mai palpitant Crăciun de până acum. ,,Moșul” generației Z pune la îndoială înțelepciunea și experiența de secole a lui Moș Crăciun. Un lucru e sigur, emoția și veselia Crăciunului au devenit virale, iar tu ești invitat să faci parte din tabloul sărbătorii, bucurându-te de shopping!

 

Până pe 24 decembrie 2023campania ,,The Clash of Santas” îți aduce premii pe loc, dar și surprize împachetate de cei doi Moși.

Dacă ai luat tot ce era pe listă, iar bonurile tale, toate din aceeași zi, depășesc cumulat suma de 350 de lei, te așteptăm la Centrul de Premiere, aflat la Info Point, unde primești pe loc unul dintre cadourile pregătite special pentru tine. Vouchere la BUZZDonna CarinaTeo’s CafeTreevi, dar și produse de la Boromir și Avon sunt premiile de care te poți bucura. Pentru mai multe informații, regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul  https://iasi.iuliusmall.com/ro/evenimente/the-clash-of-santas. Nu uita că te așteaptă 100 de premii în fiecare zi!

Empatic, hotărât și fidel tradițiilor, Moș Crăciun cu dalbe plete vine, ca de fiecare dată, cu daruri pentru cei cuminți și cu tolba plină de povești. De data aceasta, și Moșul cel nou se alătură tinerilor cu un sketch interesant, iar lumea de poveste a generației Z este acum însuflețită de spiridușii digitali care adună, an de an, aprecieri la clipurile postate.

Un simbol puternic al Crăciunului, dar și martor al emoțiilor pure, bradul de anul acesta  recreează cadrul nostalgic al sărbătorilor petrecute în familie. Decorul alb, luminile calde, fulgii de zăpadă şi miile de zâmbete ale copiilor te vor transpune în atmosfera Crăciunului de altădată.

Anul acesta, dă follow celor doi Moși și alege lumea de basm care ți se potrivește!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;