Proiecţie de gală a filmului “Libertate”, în această săptămână, la Cinema “Ateneu”

La sfârşit de an, Cinematograful Ateneu propune cinefililor câteva evenimente de excepție, pe care publicul ieșean nu ar trebui să le rateze.

Astfel, miercuri, 20 decembrie, de la ora 20.00, actorul Iulian Postelnicu vine la Cinema Ateneu pentru o proiecție specială a filmului „Libertate” (regia Tudor Giurgiu), unul dintre cele mai așteptate și discutate filme românești ale anului.

„Revoluţia din 1989 e, probabil, cel mai mare eveniment neconsumat pe deplin în societatea noastră din ultimul secol, printre altele și pentru că urmările ei n-au satisfăcut cu nimic așteptările. De aceea, cu Libertate îmi doresc sa redau cu acurateţe haosul și confuzia totală din rândul oamenilor simpli. Pentru că adevărul a fost ascuns cu bună știinţă și mușamalizarea a fost cultivată la rang de artă. Sper ca filmul să fie văzut în cinematografe de cât mai mulți tineri născuți după 1989, cred că vor fi surprinși – și de acțiune și de faptul că lucrurile de pe ecran chiar s-au întâmplat în România nu cu mult timp în urmă”, a spus Tudor Giurgiu, regizorul filmului.

Biletele sunt puse în vânzare la adresa: https://cinemaiasi.ro/film/libertate/

Renaissance, documentarul muzical, scris și regizat de Beyoncé, are premiera la Iași vineri 22 decembrie, de la ora 20.00. Documentarul accentuează călătoria specifică RENAISSANCE WORLD TOUR chiar de la începutul său: de la primul concert din Stockholm, Suedia, până la ultimul, în Kansas City, Missouri. Producția prezintă esența intențiilor lui Beyoncé, a muncii ei asidue, a implicării în fiecare aspect legat de producție, spiritul ei creator și hotărârea de a lăsa o moștenire artistică și de a o stăpâni cu măiestrie.

Biletele sunt puse în vânzare la adresa : https://cinemaiasi.ro/film/renaissance/

Spărgătorul de Nuci | Spectacol transmis de la Royal Opera House

Joi, 28 decembrie, de la ora 18.00, spectatorii sunt așteptați la ultimul spectacol transmis anul acesta de la Royal Opera House, chiar pe marele ecran de la Cinema Ateneu:  Spărgătorul de Nuci. Cu un scenariu original de Marius Petipa, după E.T.A. Hoffmann, spectacolul este prezentat ca o petrecere încântătoare din Ajunul Crăciunului, care devine o aventură magică odată ce toți ceilalți se bagă la somn. Spectacolul este subtitrat în limba engleză.

Biletele sunt puse în vânzare la adresa: https://cinemaiasi.ro/film/spargatorul-de-nuci/

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;