Un francez şi un german, noutăţile lui Poli Iaşi la reunire

După o vacanţă extrem de scurtă, care a durat doar două săptămâni, prim divizionara Poli Iaşi s-a reunit joi, la prânz, la Stadionul “Emil Alexandrescu”, în vederea pregătirilor pentru partea a doua a campionatului, care va debuta la mijlocul lunii ianuarie. La reunire au fost prezenţi 29 de jucători, singurele noutăţi din lot fiind fundașul francez Rachid Bouhenna (foto), mijlocașul german Hamza Saghiri și stoperul Alexandru Core. Rachid Bouhenna (32 de ani), jucător care a mai evoluat în campionatul României la formaţiile CFR Cluj, Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB, vine din liga a doua din Grecia, de la formaţia Ionikos Nikeas, în timp ce Hamza Saghiri (27 de ani) a jucat ultima dată la Viktoria Koln, în liga a treia din Germania, ambii jucători semnând un contract cu Poli Iaşi valabil un an şi jumătate. Alexandru Core (23 de ani) a venit de la divizionara secundă Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în calitate de jucător liber de contract şi a semnat cu Iaşul un contract pe patru ani. Anunţat de oficialii clubului din Dealul Copoului drept una dintre soluţiile din atac ale echipei, vârful italian Martin Boakye nu a fost prezent la reunire, cel mai probabil acesta urmând să ajungă la Iaşi în zilele următoare. La reunirea de joi a moldovenilor au fost prezenţi şi doi tineri jucători – Karim Sătmărean și Diego Dumbravă – care urmează să dea probe în Copou, precum şi doi juniori de la academia proprie, Denis Andrei şi Vlad Ilie.

Lotul prezent la reunire:

Silviu Lung, Ionuț Ailenei (portari), Mădălin Martac, Claudiu Belu-Iordache, Nicolas Samayoa, Florin Ilie, Răzvan Tincu, Rachid Bouhenna, Matija Katanec, Alexandru Core, Rareș Ispas, Ștefan Ștefanovici (fundaşi), Mihai Bordeianu, Julian Marchioni, Alin Roman, Cătălin Itu, Gabriel Vașvari, Robert Ion, Hamza Saghiri, Diego Farcaș, Diego Dumbravă (mijlocaşi), Antonio Dumitru, Andrei Gheorghiță, Shayon Harrison, Sergiu Buș, Vlad Ilie, Denis Andrei, Alexandru Hrib, Karim Sătmărean, (atacanţi).

Poli Iaşi va efectua stagiul de pregătire de dinaintea reluării campionatului acasă. Începând de sâmbătă, 6 ianuarie, jucătorii şi întregul staff tehnic vor fi cantonaţi timp de o săptămână la un hotel din Copou, urmând să efectueze câte două antrenamente pe zi la baza proprie din cadrul Complexului Sportiv “Emil Alexandrescu”. În program nu este prevăzut, cel puţin până la această oră, niciun joc amical, accentul pregătirilor fiind pus pe latura fizică şi tehnico-tactică. În primul meci oficial al anului, Poli Iaşi va întâlni vineri, 19 ianuarie, de la ora 18.00, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XXII-a a Superligii.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;