5:14 pm - Wednesday May 1, 9354

Poli Iaşi – FCU 1948 Craiova 4-2, în cel de-al doilea amical al iernii

Poli Iaşi a învins cu 4-2 (3-0) pe FCU 1948 Craiova, duminică, la prânz, într-un meci amical disputat la Buftea, ultimul înaintea debutului în cea de-a doua parte a campionatului, vineri, 19 ianuarie, de la ora 17.00, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în uvertura etapei a XXII-a a Superligii.

Faţă de întâlnirea de sâmbătă, cu bulgarii de la Dunav Ruse, încheiată la egalitate, scor 1-1, antrenorul Leo Grozavu a trimis în teren o formulă mult mai apropiată de cea pe care, mai mult ca sigur, o va folosi din primul minut al meciului cu covăsnenii, respectiv:  Lung – Martac, Fl. Ilie, Katanec, Ispas – Marchioni, Itu – Gheorghiţă, Saghiri, R. Ion – Harrison.

În repriza a doua, la ieşeni au intrat în teren: Todoroski (min. 70 – în locul lui Martac), Bouhenna (min. 70 – Fl.Ilie), Samayoa (min. 70 Katanec), Ştefanovici (min. 80 Ispas), Core (min. 80 Marchioni), Hrib (min. 74 Itu), Jatoba (min. 45 Saghiri), Fărcaş (min. 80 Gheorghiţă), Buş (min. 57 Harrison) şi Allanzinho (min. 65 R.Ion).

Golurile Politehnicii Iaşi au fost înscrise de Gheorghiţă (min. 32 – din pasa lui Ispas), R. Ion (min.35 – din pasa lui Harrison), Itu (min. 45 – din pasa lui Gheorghiţă), la care se adaugă autogolul lui Compagnucci (min. 81). Pentru FCU 1948 Craiova, Ibrahim a reuşit o “dublă”” (min. 55 şi min. 90 + 1).

Până la meciul oficial cu Sepsi, ieşenii vor continua să se antreneze în Capitală, la Baza sportivă din “Ghencea” a CSA Steaua. Joi, la prânz, elevii lui Leo Grozavu se vor deplasa cu autocarul la Braşov, unde vor înnopta, urmând ca vineri să-şi continue drumul către Sfântu Gheorghe.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;