5:14 pm - Thursday May 1, 4555

Remiză pentru Poli Iaşi în primul amical al anului

Poli Iaşi a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), sâmbătă după amiază, meciul amical disputat în campania celor de la Dunav Ruse (locul XII în liga a doua din Bulgaria).

Întâlnirea a avut loc pe unul din terenurile din Complexul Sportiv “Ghencea” al CSA Steaua, acolo unde formaţia ieşeană se află cantonată începând din această săptămână, pentru pregătirea debutului în cea de-a doua parte a Superligii.

Ieşenii au deschis primii scorul, prin Sergiu Buş (min. 62), bulgarii egalând prin Nikola Totev (min. 86).

În minutul 82, Ilian Petrov, de la Dunav Ruse, a înscris, însă golul a fost anulat de arbitru în urma unei faze confuze în careul ieşenilor.

Poli Iaşi a început meciul în următoarea componenţă: Lung – Todoroski, Samayoa, Bouhenna, Ştefanovici – Farcaş, Jatoba, Hrib, Ilieş – Allanzinho, Buş.

Pe parcursul întâlnirii, antrenorul Leo Grozavu i-a mai introdus în teren pe Ailenei, Căpăţână (portari), Martac, Katanec, Fl. Ilie, Core, Ispas, Marchioni, Itu, Saghiri, Vlad Ilie, Robert Ion, Gheorghiţă şi Harrison  (jucători de câmp) .

Duminică, de la ora 13.00, tot în Ghencea, Poli Iaşi va întâlni, de la ora 13.00, de asemenea într-un joc amical, pe FCU Craiova.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;