Clienţii E.ON se pot programa telefonic sau online pentru vizitele la magazinele companiei

Toate magazinele E.ON sunt deschise luni, marți, miercuri și vineri, între orele 08:00 și 16:00, iar joi programul de lucru este între orele 10:00 și 18:00.

Clienții sunt rugați să se programeze telefonic sau online pentru vizita în magazinele noastre, accesul fiind posibil exclusiv în baza unei programări prealabile pentru toate operațiunile care necesită interacțiunea cu agenții.

Nu este necesară programarea pentru clienții care vizitează magazinul E.ON pentru plata facturilor prin intermediul robotului BRD sau pentru cei care doresc să efectueze operațiuni folosind serviciul MyOffice.

Pentru a stabili o programare telefonic, clienții trebuie să apeleze numărul 0265.208.466 și să parcurgă pașii următori:

  • să confirme operatorului virtual județul şi orașul unde doresc să facă programarea;
  • după ce operatorul virtual oferă două opțiuni de programare, dacă este de acord cu una dintre aceste propuneri, clientul trebuie să confirme programarea și,la scurt timp, va primi printr-un sms numărul acesteia;
  • în cazul în care clientul nu confirmă niciuna dintre variantele de programare propuse, poate opta pentru programarea online.

Potrivit unui comunicat al E.ON, prin programarea online, clienții pot alege ziua și intervalul de timp cel mai avantajos pentru ei. Pentru acest tip de programare, clientul va trebui:

Mai multe informații privind produsele și serviciile E.ON Energie România sunt disponibile accesând www.eon.ro.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;