5:14 pm - Tuesday April 29, 9113

Căpitanul lui Poli Iaşi, Rachid Bouhenna, inclus în „echipa ideală” a etapei a XXIII-a a Superligii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a dat publicităţii astăzi “echipa ideală” a etapei a XXIII-a a Superligii. Din formula de bază face parte şi fundaşul central Rachid Bouhenna, căpitanul lui Poli Iaşi, jucător care a avut o prestaţie solidă în succesul înregistrat duminică de formaţia din Dealul Copoului, acasă, contra celor de la Universitatea Cluj, scor 1-0 (0-0).

Iată cum arată “echipa ideală” a etapei a XXIII-a în opinia celor de la LPF:

PORTAR

* Lukas Zima (Petrolul Ploiești) – Portarul prahovenilor a fost imbatabil, având şapte intervenţii în duelul prahovenilor cu Oţelul. A bifat al 10-lea meci fără gol încasat.

FUNDAŞI

* Cristian Manea (CFR 1907 Cluj) – A dominat întreg flancul drept. Indiscutabil, este unul dintre cei mai buni pe postul său din campionat.

* Rachid Bouhenna (Politehnica Iaşi) – Căpitan în premieră, a făcut un joc perfect în defensivă. Experienţa lui este un câştig pentru gruparea moldavă.

* Siyabonga Ngezana (FCSB) – Debutant în fotbalul european în acest sezon, a devenit rapid titular incontestabil în cea mai bună defensivă din campionat. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.

* Diogo Rodrigues (UTA Arad) – Utilizat în stânga, a înscris în permieră pe prima scenă din România, golul său dovedindu-se a fi decisiv.

MIJLOCAŞI

* Silviu Balaure (FC Hermannstadt) – O nouă prestaţie formidabilă! A înscris de două ori şi a ajuns la şapte goluri în campionatul curent, în care mai are şi cinci assist-uri.

* Adrian Şut (FCSB) – A acoperit excelent centrul terenului, unde roş-albaştrii au blocat majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de adversari.

* Ronaldo Deaconu (Farul Constanța) – Transferat în această iarnă la Farul, a marcat primul gol în tricoul dobrogenilor, răsplătind încrederea primită din partea antrenorului.

ATACANŢI

* Ciprian Deac (CFR Cluj) – O nouă lecţie predată de cel care s-a remarcat întreaga carieră prin seriozitatea cu care a tratat fotbalul. A oferit trei pase decisivie, ajungând la 90 de assist-uri în 17 sezoane de SuperLigă.

* Borisan Burmaz (FC Rapid 1923) – Pentru al doilea meci la rând, vârful sârb s-a dovedit a fi arma secretă care a adus toate punctele giuleştenilor.

* Florinel Coman (FCSB) – Un nou meci în care a arătat că este demn să poarte pe tricou legendarul număr 7. A fost principalul pericol pentru apărarea adversă.

ANTRENORUL ETAPEI

* Elias Charalambous (FCSB) – Tehnicianul roş-albaştrilor a pregătit perfect meciul de pe „Ion Oblemenco”, unde bucureştenii s-au impus clar în faţa unui contracandidat în lupta pentru locurile fruntaşe.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;