5:09 pm - Friday March 2, 5506

Jocuri de aventură, curse de mașini și motociclete, simulări și activități educative, în noua locație de entertainment virtual −Epic VR−, din Iulius Mall Iași

O nouă destinație de entertainment a fost inaugurată recent în Iulius Mall Iași, locul preferat de întâlnire al tinerilor care au, începând cu luna ianuarie, un centru pentru divertisment și educație prin intermediul căruia pot face cunoștință cu tehnologii avansate. Copii, adolescenți, dar și adulți se pot bucura de Epic VR, un spațiu dedicat experiențelor virtuale, distracției, dar și activităților educative.

 

Situată la parter, lângă Hiper-farmacia Dr. Max, Epic VR ocupă o suprafață de 264 mp și este un concept inovator care aduce publicul mai aproape de tehnologie, acesta putând explora captivantele lumi virtuale, dar și să transpună visurile lor în realitate. Centrul reunește pasionații de jocuri și cei care doresc să petreacă timp cu prietenii, oferind un spațiu creativ și de interacțiune cu tehnologii, care va transforma fiecare experiență într-o modalitate interactivă de învățare.

Centrul dispune de o gamă variată de echipamente VR de înaltă calitate și oferă o selecție de jocuri și experiențe, printre care se numără: jocuri de aventură și explorare virtuală, curse de mașini și motociclete VR, jocuri de tir și lupte multiplayer, simulări de sporturi și activități extreme, dar și activități educative.

,,Ideea Centrului pentru divertisment și educație Epic VR a luat naștere în 2021, din pasiunea noastră pentru tehnologia de realitate virtuală și dorința de a oferi o experiență de divertisment unică comunității noastre. Povestea noastră a început când am experimentat chiar noi tehnologia VR și am realizat potențialul pe care aceasta îl oferă. Am decis să aducem această tehnologie avansată într-un mediu distractiv și accesibil pentru toată lumea”, a declarat Ciprian Tudose, administrator Epic VR.

Epic VR organizează evenimente tematice și turnee, astfel încât publicul să aibă parte în permanență de cele mai recente trenduri din domeniul realității virtuale și să rămână conectat la noile tehnologii.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;