Atelierele DICE: „Iarna de ieri, povestită astăzi”

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, cu sprijinul Muzeului Etnografic al Moldovei, anunţă organizarea unei noi serii de activități în cadrul programului de educație muzeală Atelierele DICE. Astfel, joi, 15 februarie, de la orele 10.00, 12.00 și 14.00, educatorii muzeali invită copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani la Palatul Culturii, pentru a sărbători împreună Ziua Națională a Lecturii.

În decorul expoziției „Grindare, păretare, scoarţe. Poveşti ţesute”, de la Muzeul Etnografic al Moldovei, participanții vor asculta o poveste scrisă de dr. Vlad Alui Gheorghe, special pentru acest atelier: „Zăpezile de ieri”. Mai mult decât o poveste, aceasta este și o invitație la explorarea emoțiilor copilăriei, a memoriei și a viselor uitate, cuvintele având puterea de a descrie sentimente precum bucurie, tristețe sau contemplare, dar și de a crea amintiri de neuitat.

Intrarea la evenimente va fi gratuită, în limita locurilor disponibile – maximum 25 persoane la fiecare atelier. Programările se fac la numărul de telefon 0232. 275. 979, interior 116, sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Atelierele DICE, cu cel puțin o zi înainte.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;