5:14 pm - Tuesday April 29, 5851

Primăvară în Iulius Mall Iași. Începe-ți weekendul cu muzică live, atmosferă de petrecere și surprize!

Primăvara aceasta sărbătorim micile și marile reușite, în fiecare început de weekend, la Iulius Mall! Vino la Weekend Warm-Up, în zona Cropp, unde te așteaptă un vibe de petrecere, muzică live, cocktail bar by Oddity, dar și alte surprize!

 

În următoarea perioadă, în fiecare vineriIulius Mall face un Weekend Warm-Up, în zona magazinului Cropp, cu Dj set și muzică tematică la fiecare petrecere, bar mobil de unde poți să îți comanzi cocktail-urile preferate și o zonă special amenajată cu bean bags ca tu și prietenii tăi să petreceți timp împreună într-un loc cozy.

Vineri1 martie 2024te așteptăm în intervalul orar 17.00 – 20.00, la Weekend Warm-Up! Săptămâna aceasta ți-am pregătit și un super Treasure Hunt, alături de colaboratorii noștri de la Viață de student, în magazinul Cropp. În funcție de cât de repede găsești indiciile, poți câștiga un cocktail sau un articol de la Cropp. În același timp, dacă ești printre primii 30 de clienți care achiziționează un articol din magazin, cocktail bar by Oddity îți pregătește gratuit băutura ta preferată!

Mai mult, vineridacă faci shopping de 100 de lei în Iulius Mall și vii cu bonurile din aceeași zi la roata de premiere, aflată la etajul 1în zona magazinului Cropp, poți câștiga unul dintre premiile pregătite pentru tine: vouchere în valoare de 50 de lei la Make-up Shopcecuri de 100 de lei la BUZZ ori cocktail-uri delicioase de la barul mobil.

Ne vedem la etajul 1 din Iulius Mall, vineri, de la ora 17.00!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;