Continuă lucrările de modernizare a bulevardului Socola

Municipalitatea continuă în această săptămână acțiunea de modernizare a Bulevardului Socola cu segmentul cuprins între intersecția cu bulevardul Nicolae Iorga și până la magazinul Dedeman.

„Așa cum am promis, am finalizat lucrările de reabilitare pe bulevardul Socola, prima fază până la Cotnari! Am dispus Citadin SA ca timp de o săptămână să intervină pe bulevardul Socola (pe tronsonul Podu Roş – intersecţie cu bulevardul Nicolae Iorga) cu lucrări de reparaţii şi reabilitare a carosabilului. Lucrările s-au făcut pe întreaga lungime şi lăţime a bulevardului (din bordură în bordură), prin operaţiuni de frezare, ridicare şi reparare a tuturor canalelor din carosabil şi reparare cu covor asfaltic. Astfel de intervenţii, care au loc în mai multe zone ale orașului, sunt strict necesare. Orașul, adică dumneavoastră, noi toți avem nevoie de ele!”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Săptămâna trecută, lucrările de modernizare a bulevardului Socola au început pe tronsonul cuprins între Podu Roș și intersecția cu bulevardul Nicolae Iorga și au constat în decaparea carosabilului, turnarea unui nou strat de uzură precum și turnarea unui covor nou de asfalt.

După finalizarea lucrărilor pe tronsonul intersecție cu bulevardul Nicolae Iorga – Dedeman, acțiunea de modernizare a bulevardului Socola va continua pe segmentul cuprins între Dedeman și Granit. Pe durata lucrărilor vor fi impuse o serie de restricții de circulație, pentru buna desfășurare a acțiunii.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;