Vino cu „micul bucătar” la atelierul de gătit pentru copii, care are loc în acest weekend la Iulius Mall Iași!

La Iulius Mall Iași credem în creativitate fără bariere, în curiozitate pură și în starea de bine a celor care ne trec pragul. Weekend-ul acesta te așteptăm la o nouă ediție de „Weekend Warm-up”, în zona magazinului Cropp, iar pentru cei mai mici lansăm o provocare: un atelier de gătit organizat împreună cu Soft & Grace. Participarea la atelier este gratuită și se face pe bază de înscriere printr-un mesaj pe pagina de Facebook a Iulius Mall Iași, locurile fiind limitate.

 

Duminică10 martie 2024începând cu ora 11.00, în zona magazinului Carrefour din Iulius Mall, micii bucătari sunt așteptați să realizeze iepurași din waffles și fructe. Materialele sunt asigurate de Iulius Mall, iar participarea este gratuită, în limita celor 30 de locuri disponibile. Dacă vrei să îți înscrii micul ajutor din bucătărie la atelier, tot ce trebuie să faci este să dai un mesaj pe pagina de Facebook Iulius Mall Iași.

Punând accent pe preparatele sănătoase, cu produse proaspete și naturale, bucătarii de la Soft & Grace își propun să le transmită celor mici pasiunea pentru gătit. Atelierele educative abordează prin joacă tehnici culinare simple pe care cei mici și le pot însuși încă de la prima participare în cadrul evenimentului. Mai multe detalii despre atelierul de gătit, puteți afla accesând pe pagina dedicată evenimentului!

Continuăm și seria de Weekend WarmUpîn zona Cropp, unde te așteptăm cu surprize. Cocktail bar by Odditytreasure hunt în locația Cropp, unde câștigi premii garantate, dar și muzică live și vibe de party! Vinerea aceasta avem o ediție specială, cu tematică dedicată doamnelor și domnișoarelor, așa că vă așteptăm de la ora 17.00 să petrecem împreună de Ziua Internațională a Femeii! Cum a fost la primele două ediție de la Weekend Warm Up poți vedea pe pagina de Facebook.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;