La Iulius Mall, Voluntari de la Asociația Societatea Studenților Mediciniști Iași caută eroi care să se înscrie în Registrul Național de Donatori Voluntari de celule STEM

Iulius Mall Iași te ajută să devii erou pentru cei care au nevoie de tine ca să supraviețuiască. Suntem ființe care au nevoie de socializare, de interacțiune cu alte persoane, lucru care ne este scris în codul genetic, iar gestul de a-i ajuta pe cei din jur ne aduce împlinire. La Iulius Mall, poți să te înscrii în Registrul Național de Donatori Voluntari de celule STEM și să oferi o șansă la viață celor care au nevoie de ea.

 

La parterul Iulius Mall, zona farmaciei Aris, până pe 15 martie 2024, în intervalul orar 17.00-20.00, te așteaptă voluntari ai Societății Studenților Mediciniști Iași care îți vor explica mai multe despre întreg procesul de înscriere în Registrul Național de Donatori Voluntari de celule STEM.

Dacă ai între 18 și 45 de ani, o stare de sănătate generală bună și vrei să ajuți la salvarea unei vieți, te așteptăm în Iulius Mall, până vineri. Tot ce trebuie să faci este să oferi o probă de salivă pentru analize, iar dacă în urma testelor de laborator se va găsi o persoană compatibilă cu tine, care are nevoie de celule STEM, vei fi contactat.

Campania a început din iubirea pentru pacienții noștri. Noi, ca viitori medici, înțelegem extraordinar de bine cât de importat este să fim alături de pacienți. Registrul Național de Donatori Voluntari de celule STEM din România este încă la început de drum, de aceea ne dorim să creștem numărul de voluntari, oferind, astfel, o nouă șansă la viață unor pacienți cu afectare hematologică, din spectrul oncologie sau nu”, a declarat Ioana Constantin, Coordonator „Donează celule STEM” Iași.

Celulele STEM sunt considerate componentele de bază ale vieții, fiind capabile să se transforme în orice tip de celulă adultă a sângelui şi a sistemului imunitar.

Vino în Iulius Mall Iași și oferă o șansă la viață!

Filed in: Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;