Weekend plin la Iulius Mall Iasi: inaugurarea Nala, ateliere pentru copii și petrecere cu muzică live

Vremea capricioasă pare că vrea ca în acest weekend să stăm în casă, însă la Iulius Mall Iași continuăm să sperăm că vibe-ul de distracție nu poate fi stins de picăturile de ploaie. Așa că, în acest final de săptămână ți-am pregătit o serie de evenimente pe care nu ai cum să le ratezi: inaugurarea Nala, unde ai super oferte, deja „tradiționalul” Warm-up Party, cu muzică live și cocktail bar, dar și activități pentru copii. Nu lasă vremea să îți dicteze starea de spirit, vino la Iulius Mall Iași!

 

Vineri22 martie 2024Nala va inaugura o nouă locație în Iulius Mall Iașila parterzona Carrefour, iar sâmbătă și duminică ai parte de o promoție inaugurală de neratat: 1+1 gratis la toate produsele. Promoția este valabilă pentru orice combinație, produsul cu prețul cel mai mic este cel oferit gratuit, excepție făcând pachetele cadou. Nala este un brand recunoscut datorită produselor sale, care conțin peste 90% ingrediente naturale și sunt lipsite de parabeni.

Știi deja că în Iulius Mall găsești în fiecare weekend un Warm-up Party, în zona Cropp, unde avem un DJ set, cu muzică live, roată cu premii pentru cei care fac cumpărături de la Mohito și Cropp și savurăm cele mai bune cocktail-uri by Oddity în zona de relaxare special amenajată. Ne vedem vineri, 23 martie, în intervalul orar 17.00 – 20.00, la Weekend Warm-Up!

Atelierele de gătit by Soft & Grace și Iulius Mall sunt printre cele mai așteptate de cei mici. Weeekend-ul acesta, copiii înscriși vor găti tiramisu cu fructe.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;