Ziua Poliției Române, la Palas, în acest weekend: patrulă canină, demonstrații de autoapărare, prezentare a detașamentului de tehnică, dar și alte evenimente

Ziua Poliției este marcată și în acest an la Palas cu mai multe evenimente inițiate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași. Patrula canină, demonstrații de autoapărare și prezentare a tehnicii de criminalistică sunt o parte dintre manifestările la care vor participa, atât cei mai mari, cât și cei mai mici.

 

Duminică24 martie 2024, membrii IPJ Iași îi așteaptă pe curioși în Palas, în intervalul orar 11.00 – 18.00, unde vor avea loc mai multe activități interactive.

În zona Cărturești din Palas Mall, vor avea loc demonstrații de autoapărare susținute de specialiștiateliere de siguranță rutieră pentru copiitehnică criminalistică, dar și alte strategii de siguranță. Cei mai curajoși vor putea să afle mai multe despre tehnicile de autoapărare, dar și despre metodele de prindere și imobilizare a infractorilor, în cadrul sesiunilor de demonstrații. Tot în Palas va fi prezentă și o patrulă canină, care va susține demonstrații de dresaj, dar se vor și împrieteni cu cei curioși.

Pasionații de automobile, sunt așteptați la intrarea dinspre Palatul Culturii, unde va fi prezent un detașament de tehnică al Poliției Ieșene. Aici vor fi expus motocicleteautospeciale de la Poliția Rutieră, dar și autospeciala de la Poliția Animalelor.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;