Traseu aplicativ pentru copii, coborâri în rapel, dresaj canin și alte surprize de Ziua Jandarmeriei, dar și Târg de Artă și Antichități, în acest weekend la Palas

Loc dedicat întregii familii, unde fiecare membru găsește ori o locație potrivită gusturilor sale, ori un eveniment la care să participe sau doar să fie spectator, Palas aduce împreună ieșenii. În acest final de săptămână, în Atrium, revin colecționarii de amintiri, în cadrul Târgului de Artă și Antichități. Tot weekend-ul acesta, vom marca Ziua Jandarmeriei cu mai multe activități, precum: demonstrații de coborâri în rapel, paradă de uniforme de epocă, unitatea canină, traseu aplicativ pentru copii, dar și alte surprize.
Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași marchează Ziua Jandarmeriei cu mai multe activități interactive, dar şi prezentări spectaculoase. Sâmbătă şi duminică, 30 – 31 martie 2024, în intervalul orar 11.00 – 17.00, în parcul Palas, zona patinoarului, vor avea loc demonstrații de dresaj canin cu „membrii blănoşi” ai unității canine, prezentări de tehnică, dar şi a autospecialelor de intervenție. Anul acesta, în parcul Palas vor ” aduşi şi caii din unitatea de Cavalerie a Jandarmeriei. Mai mult, cei mici sunt încurajați să participe la circuitele personalizate pentru ei, cu obstacole ușoare, care îi provoacă să treacă de jaloane, să meargă pe bârnă și să își depășească limitele. De asemenea, sunt prezentate, cu această ocazie, uniforme de epocă, finalul zilei de 31 martie încheindu-se cu ceremonialul Retragerii cu torțe. În Palas Mall, zona Nissa, va avea loc şi o expoziție ce va cuprinde peste 200 de machete de autospeciale de intervenție.
Pasionații de istorie, artă şi antichități au oportunitatea să exploreze până duminică, 31 martie, colecții de obiecte cu adevărat speciale, care aduc cu ele poveşti fascinante din alte timpuri şi să descopere frumusețea lucrurilor făcute cu măiestrie.
La Târgul de Artă și Antichități din Atriumul Palas, vizitatorii găsesc bijuterii, tablouri, obiecte de mobilier, colecții de filatelie sau numismatică, dar şi alte piese vintage care să le completeze decorul casei, să dea o notă de unicitate unei ținute sau pur şi simplu să aducă bucurie noului proprietar.
Vino să te bucuri de atmosfera plină de nostalgie şi să găseşti acele comori ascunse care aşteaptă să fie redescoperite.
Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;