Dacă te simți „EasterISH”, te așteptăm în Iulius Mall cu sesiuni de shopping şi premii garantate!

Stafidele în cozonac nu sunt pentru toată lumea, cum nici salata de boeuf nu este pe toate gusturile, însă premiile și surprizele îl mulțumesc chiar și pe cel mai exigent critic culinar. Iulius Mall Iași propune o nouă campanie de Paște – „EasterISH 2”, prin care îți oferim cadouri la sesiunile de shopping. Despre cei mai pretențioși cu meniul de sărbători și, mai ales, cu ce preferă să înlocuiască bucatele tradiționale puteţi să aflaţi pe pagina de Facebook Iulius Mall Iași!

Dacă ai hotărât că de Paște vei avea o ținută nouă sau ai decis că este timpul pentru un refresh al pantofilor, te așteptăm în Iulius Mall Iași! Pe lângă cele mai noi colecții ale brandurilor, ți-am pregătit și premii „EasterISH”, la shopping.

Vino cu bonurile, a căror sumă cumulată este de minimum 300 de lei, la Centrul de Premiere, aflat la parterul Iulius Mall, încearcă-ți norocul la roata digitală și bucură-te de cadoul câștigat! Vouchere la Meli MeloMy GeishaKung Foodproduse cosmetice de la dm drogerie marktcozonaci sunt premiile care te așteaptă, până pe 5 mai 2024, în Iulius Mall Iași. Regulamentul, cât și mai multe informații despre campania „EasterISH 2”, găsești pe site-ul Iulius Mall Iași.

Dacă și tu te simți „EasterISH”, te așteptăm la o sesiune de shopping cu premii, la Iulius Mall Iași!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;