Raportul de activitate al primarului Mihai Chirica, pus la dispoziţia ieşenilor

Ieşenii pot consulta raportul de activitate al primarului Mihai Chirica pentru anul 2023, documentul fiind pus gratuit la dispoziţie la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, Centrele de Cartier, precum şi la sediile companiilor aflate în subordinea municipalităţii. Tipărit într-un tiraj de 5.000 de exemplare, documentul, care poate fi consultat şi online, pe site-ul Primăriei Municipiului Iași (https://tinyurl.com/bfdpaeyb ), oferă informaţii despre activitatea depusă de primarul Mihai Chirica în fruntea instituţiei în anul care a trecut.

„Ca în fiecare an, electoral sau nu, raportul meu de activitate este un material sintetic destul de tehnic, o trecere în revistă a principalelor proiecte și investiții publice, o dare de seamă care conține informații importante despre activitatea administrației pe care trebuie să le prezint nu doar anual, ci cât mai des, și pe care nu avem voie să le cenzurăm o dată la patru ani, atunci când se întâmplă să fie organizate alegeri. În cadrul audiențelor și întâlnirilor cu ieșenii, primesc frecvent propuneri, dar și întrebări despre stadiul proiectelor municipalității, despre străzile care vor fi modernizate, despre investițiile în spații verzi, despre cheltuirea banului public, în general. Iată de ce am preluat bunul obicei ca raportul meu de activitate, care conține multe dintre aceste informații care îi interesează pe ieșeni, să fie publicat nu doar pe site-ul oficial, ci și sub forma unui material tipărit care să poată fi consultat de oricine este interesat și care, totodată, să fie distribuit numeroșilor parteneri instituționali din țară și din străinătate. În acest context, mulțumesc președinților de asociații de locatari și proprietari care mi-au cerut acest raport în format tipărit atât pentru propriul uz, cât și pentru ca aceștia, la rândul lor, să poată răspunde întrebărilor numeroșilor ieșeni cu care interacționează în cadrul asociațiilor. Am speranța că informațiile publicate în raport vor fi considerate utile și interesante atât de ieșeni, cât și de numeroșii noștri parteneri”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Documentul este structurat pe 14 capitole în care sunt reflectate cele mai importante domenii de activitate ale municipalității, pornind de la gestionarea fondurilor publice, stadiul de implementare a proiectelor europene, infrastructură, servicii publice și utilități, asistență socială şi siguranță publică şi până la relația cu mediul de afaceri, educația, sănătate, cultură și promovarea imaginii Iașului în țară și în străinătate.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;