Vino la Sala Polivalentă să îţi susţii echipa preferată în finala concursului de baschet între licee Iulius High Ballers!

Vrei să retrăiești emoția primelor meciuri de baschet din cadrul Iulius High Ballers? Acum e momentul, pentru că marea finală îi aşteaptă pe tinerii sportivi calificaţi cu premii pe măsură, dar și cu entuziasmul și distracția care însoțesc fiecare competiție. Apple Watch Series 9, căști BEATS și vouchere pentru cumpărături sunt premiile pe care Iulius Mall Iași le-a pregătit pentru câștigătorii competiției.  

Duminică16 iunie 2024, începând cu ora 10:30Sala Polivalentă din Iași este pregătită să găzduiască marea finală Iulius High Ballers! Fiecare echipă are șansa înfruntării în meciuri intense, pentru că jocul de baschet a devenit nu doar distracția preferată a celor peste 60 de liceeni prezenți în competiție, dar și motivația principală pentru reprize de socializare și premii tentante.

Alături de titlul de campioană a competiției, membrii echipei câștigătoare vor primi câte un Apple Watch Series 9, iar echipele de pe următoarele locuri primesc căști BEATS Studio Pro și cecuri cadou în valoare de 600 de lei. Iar dacă vrei un motiv în plus să vii la meciuri, trebuie să știi că Iulius Mall Iași premiază toți membrii echipelor cu cadouri, iar tu poti fi, de asemenea, un câștigător! Pauzele dintre meciuri vor fi animate de jocuri antrenante care îți vor aduce premii surpriză, iar în deschiderea campionatului, Quasar Dance va oferi publicului un moment inedit.

Iulius High Ballers este o competiție de baschet 3×3organizată de Iulius Mall Iași în parteneriat cu Clubul de baschet StomartFederația Română de Baschet – Sucursala Regională 7 și Inspectoratul Școlar Județean Iași, dedicată elevilor din unitățile de învățământ din Iași. Iulius High Ballers face parte din circuitul Federației Internaționale de Baschet (FIBA) 3×3.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;