Echipa Liceului de Informatică Iaşi, campioana competiţiei de baschet Iulius High Ballers organizată de Iulius Mall. Află cum a fost la marea finală!

Peste 60 de liceeni au animat Sala Polivalentă din Iași, aducând efervescența caracteristică jocului în echipă, fair-play și bucuria de a fi împreună, odată cu marea finală Iulius High Ballers. Echipa Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”a fost desemnată echipa câștigătoare, iar publicul entuziast a primit cu multă emoție fiecare etapă a meciurilor. Întrecerea sportivă a fost organizată de Iulius Mall Iași în parteneriat cu Clubul de baschet Stomart, Federația Română de Baschet – Sucursala Regională 7 și Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Un număr important de licee ieșene au acceptat provocarea de a participa la campionatul de baschet Iulius High Ballers, o întrecere în care momentele memorabile și meciurile trăite cu intensitate au stârnit dorința de a duce mai departe spiritul competiției. Fiecare meci ne-a ținut cu sufletul la gură, iar dacă vrei să vezi cum a fost, Iulius Mall a pregătit un rezumat al celor mai funny momente ale finalei. Îl poți viziona, accesând pagina de facebook Iulius Mall Iași.

Alături de titlul de campioană a competiției, membrii echipei Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” au primit câte un Apple Watch Series 9. Pe locul 2 s-a clasat echipa Liceului „Miron Costin”, iar locul 3 i-a revenit echipei „Colegiul Negruzzi 1”. Ele au fost premiate cu căști BEATS Studio Pro, respectiv cecuri cadou în valoare de 600 de lei.

Profesor Sorin Popovici, Inspector şcolar disciplina „Educaţie fizică şi sport”: „Iulius High Ballers este un proiect frumos și binevenit pentru tineri, un proiect foarte bine organizat, care a creat o vibrație aparte în rândul echipelor participante! Am văzut efervescență, tenacitate și bună dispoziție, am văzut spirit de luptă, fair play și multă energie, ingrediente absolut necesare pentru starea de bine a tinerei generații! Sper să fie doar începutul unei colaborări de lungă durată, pentru că activitatea fizică și sportul în rândul copiilor și tinerilor trebuie să reprezinte prioritate națională! Felicitări pentru organizare și sper ca acest parteneriat să se extindă!

Ovidiu Stochici, CEO Stomart: „Iulius High Ballers a devenit în foarte scurt timp un proiect iubit și apreciat de elevii din cadrul liceelor ieșene. Au sărit în sus de bucurie, s-au îmbrățișat atunci când au ieșit victorioși, au sperat la calificarea în faza superioară, au continuat să muncească pentru visul lor. Datoria noastră este să oferim cât mai multe astfel de evenimente pentru a atrage copiii într-un mediu sănătos, într-un mediu care îi educă și le dezvoltă spiritul de echipă. Mă bucur enorm pentru ca am putut contribui la desfășurarea acestui campionat și sunt convins că am avut o primă ediție extrem de atractivă pentru toți participanții. Îmi doresc ca următoarea ediție să aducă un număr și mai mare de echipe înscrise și cât mai mulți copii care să beneficieze de această oportunitate educativă.

Vlad Huțu, Shopping Center Manager Iulius Mall Iași: „Peste 80 de liceeni s-au bucurat de un campionat de baschet dedicat lor, o competiție care și-a propus să încurajeze dezvoltarea tinerilor, să promoveze valorile sportului în echipă și să pregătească echipe puternice pentru activități care duc mai departe spiritul competitiv și pasiunea pentru mișcare. Ne dorim ca Iulius High Ballers să devină tradiție, aducând, astfel, numeroase oportunități de implicare pentru elevii pasionați de sport, dar și să asigure un cadru relevant pentru tinerii dornici să se alăture unor inițiative care contribuie la formarea lor.”

Iulius High Ballers este o competiție de baschet 3×3organizată de Iulius Mall Iași în parteneriat cu Clubul de baschet StomartFederația Română de Baschet – Sucursala Regională 7 și Inspectoratul Școlar Județean Iași, dedicată elevilor din unitățile de învățământ din Iași. Iulius High Ballers face parte din circuitul Federației Internaționale de Baschet (FIBA) 3×3.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;