Prima ediție a Street workout Challenge Iași are loc la Iulius Mall! Calisthenics România Brothers vor face spectacol cu un moment demonstrativ

După ce, timp de două luni, Iulius Mall Iași a organizat un campionat de baschet între licee, în care fairplay-ul și distracția au însoțit fiecare etapă a competiției, weekend-ul acesta a pregătit un eveniment sportiv care îți va menține entuziasmul la fel de ridicat. Street workout Challenge Iași dă startul unei competiții interesante de calisthenics & street workout. Iar  Calisthenics România, echipa care a făcut dovada talentului la o populară emisiune TV, este pregătită să ofere un spectacol de calitate și să promoveze valorile unui sport puțin cunoscut în țara noastră.

Sâmbătă, începând cu ora 10:00, la etajul 1 al Iulius Mall, Echipele FLUX – Street Workout Team şi STREET WORKOUT IAŞI organizează, pentru prima dată la Iași, Street workout Challenge. Înscrierile se pot realiza în intervalul orar 10:30-11:30, iar evenimentul debutează, de la ora 12:00, cu cele două probe de concurs pentru începători și avansați, unde cei peste 60 de participanți înscriși în concurs vor avea ocazia să-și demonstreze abilitățile la efectuat tracțiuni, flotări, genoflexiuni și dips. Și fetele pot participa, pentru că Street workout Challenge Iași include o categorie destinată lor.

Energia și bucuria sportului vor continua pentru că, de la ora 14:30Calisthenics Româniaechipa care a făcut dovada talentului și dăruirii lor la unul dintre cele mai populare show-uri tv, vine să te surprindă cu un moment demonstrativ. Iar de la ora 15:30, cei care doresc să experimenteze ramura de freestyle, dar și să-și descopere latura creativă, vor fi încurajați să urmărească un workshop demonstrativ de freestyle oferit de Alisia Perşa. Probele de concurs vor fi reluate de de ora 16:30, iar competiția își va desemna câștigătorii, care vor fi răsplătiți cu premii oferite de Iulius Mall.

Vino la Iulius Mall și fii parte din experiența Street workout Challenge Iași!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;