Iulius Mall Iași te așteaptă la Circuitul național de baschet 3×3 BCR Sport Arena – Festivalul urban de sport

Ești pregătit pentru o nouă etapă a Circuitului național de baschet 3×3 BCR Sport Arena Streetball? Ca de fiecare dată, te așteaptă o atmosferă demnă de campionatele internaționale, sesiuni de jocuri tematice, meciuri demonstrative, dar și momente unice însoțite de efervescența și spectacolul caracteristice sportului în echipă, chiar în parcarea principală a Iulius Mall Iași.

În perioada 19-21 iulie 2024Iulius Mall Iași găzduiește a patra etapă a Circuitului național de baschet 3×3 BCR Sport Arena Streetball, iar tu îți poți susține echipa preferată și te poți distra în zona dedicată fanilor spectatori. Special amenajată pentru distracție, zona destinată mișcării și sportului în aer liber este gata să te primească pe terenul virtual pentru sesiuni de jocuri pe consolă, dar și pentru activități fizice care să îți aducă doza de energie necesară pentru întreaga zi. De asemenea, poți participa la diverse jocuri tematice, la concursuri cu premii pe întreg parcursul zilei, meciuri demonstrative cu invitați specialimomente de entertainment și vei avea parte de food truck-uri de la Local by Krud și Teo’s Cafe, dar și de muzică antrenantă. Urban Grooveechipa câștigătoare de la Iulius High Ballers, este pregătită să facă spectacol și de această dată. Evenimentul sportiv va fi completat de momente de dans oferite de Hometown Dance.

Nu uita că vineri este ziua dedicată în totalitate fanilor, astfel că va fi permis accesul chiar pe terenurile de joc, urmând ca în zilele de sâmbătă și duminică să se desfășoare partidele din cadrul turneului! Află programul competiției de pe conturile de social media ale Sport Arena Streetball și Iulius Mall Iași!

BCR Sport Arena Streetball 2024 este un „Players’ Tour”. Fiecare jucător va acumula individual puncte în clasament, în funcție de locul ocupat de echipa sa la finalul turneului. Turneul face parte din circuitul național de baschet 3×3 BCR Sport Arena Streetball Tour 2024 și este dedicat tuturor categoriilor de vârstă, astfel: U10 (mixt), U12, U14, U16, U18, U21, Open și +35, atât la masculin, cât și la feminin. Următoarea etapă a campionatului va avea loc în Iulius Town Timișoara, în perioada 10 – 11 august.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;