Spectacol sportiv la Iulius Mall Iași: 300 de jucători s-au duelat, în 130 de meciuri, pentru premii la BCR Sport Arena Streetball

Atmosferă entuziastă și bucuria competiției la Iulius Mall Iași, într-un spectacol al sportului de echipă oferit de BCR Sport Arena Streetball. Turneul din cadrul circuitului naţional de baschet 3×3 a oferit momente pline de suspans, dar și de entertainment, în zona destinată fanilor. Aproape 300 de jucători și 75 de echipe înscrise la toate categoriile au participat la turneul de la Iași, unde s-au jucat peste 130 de meciuri de baschet.

 

Sute de participanți, pasionați ai evenimentelor sportive și nu numai au venit încă de vineri pentru a lua parte la jocurile și activările de pe cele trei terenuri de sport și din fanzoneamenajate în parcarea principală Iulius Mall Iași. Peste 250 de premii au fost acordate de-a lungul unui weekend plin de sport și distracție în aer liber.

Duminică au fost disputate zece finale la Sala Stomart din Iași, la toate categoriile, iar șase dintre ele au avut în componență echipe locale. Echipa Urban Groovecampioană a competiției locale inter-licee Iulius Mall High Ballers, s-a impus la categoria sub 18 ani, după o finală câștigată cu 21-16 în fața celor de la Sportul Studențesc. Activitățile destinate publicului au animat fanzone-ul, iar competiția s-a trăit ca într-o adevărată comunitate a fanilor baschetului.

Următorul eveniment BCR Sport Arena Streetball se va disputa la Timișoara, la Iulius Town, în weekend-ul 9-11 august.

Etapa din Iași a fost organizată cu sprijinul Iulius Mall, Gatorade, Mountain Dew și Doritos.

default

 

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;