Peste 300 de posturi noi pentru IT-iștii din Iaşi

Compania de soluții privind forța de muncă ManpowerGroup recrutează dezvoltatori, programatori și analiști pentru un centru de competență IT pe care îl va deschide la Iași una din primele 5 bănci europene.

Specialiștii în IT, atât seniori, cât și juniori, au din martie posibilitatea de a se angaja într-un nou centru de competențe IT dedicat aplicațiilor bancare, pe care îl va deschide la Iași una din primele cinci bănci europene. Un centru similar se va inaugura în paralel și la București, recrutarea pentru ambele proiecte fiind gestionată de ManpowerGroup.

Proiectul de recrutare vizează atragerea a peste 700 de dezvoltatori, analiști tehnici, analiști de business și programatori (din care circa 300 in Iasi) pe parcursul a 4 ani, primele 100 de posturi trebuind ocupate în decursul anului 2014. Compania de recrutare caută atât candidați cu de la 1 până la 3 ani experiență, cât și profesioniști cu experiență între 5 și 7 ani.

Posturile necesită, în general, cunoștințe de programare și administrare mainframe, dezvoltare Java și înclinație spre lucrul cu aplicații open source.

„Existența unui proiect de asemenea amploare confirmă ca Iașiul a devenit pe parcursul ultimilor doi-trei ani un catalist al talentului în domeniul IT, angajatorii găsind aici nu doar competențele de care au nevoie ci și nivelul de pregătire și expertiză pentru a dezvolta în regiune unități de business noi, esențiale pentru succesul afacerii proprii.” a declarat Valentin Petrof, directorul general al ManpowerGroup România.

Despre ManpowerGroup România

ManpowerGroup România este unul din liderii în domeniul soluţiilor inovatoare ce privesc forţa de muncă, creând şi oferind clienţilor săi soluţii care să-i ajute să fie câştigători în lumea contemporană a muncii. Compania este specializată în: recrutare permanentă şi pe bază de contract, evaluare şi selecţie, muncă temporară, payroll, gestiune şi administrare de contracte, externalizare şi consultanţă în domeniul resurselor umane. Manpower Professional, brand al ManpowerGroup, oferă o gamă largă de servicii de recrutare, munca temporară, selecţie, externalizare şi consultanţă la nivel de middle & top management şi specialişti. Resursele deţinute, clienţii internaţionali şi reputaţia dobândită atrag candidaţi talentaţi, cu un nivel de educaţie ridicat, şi profesionişti cu o experienţă vastă în domeniul în care activează. În România, ManpowerGroup este prezent din 2003, având 14 agenţii active în: Bucureşti, Timişoara, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Ploieşti, Piteşti şi Sibiu.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;