Târg tradiţional de Paşte şi Târg handmade, la Palas Mall

Cei care doresc să se pregătească pentru Sărbătorile Pascale, cu bunătăţi pentru masa în familie sau cu daruri de Iepuraş, sunt aşteptaţi în această săptămână, la Palas Mall. Cea mai îndrăgită destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber îi invită pe clienţi la două târguri tematice: Târgul tradiţional de Paşte şi Târgul Handmade by Fayette.

Târgul tradiţional de Paşte va avea loc de miercuri16 aprilie, până vineri18 aprilie 2014 inclusiv, în Atriumul Palas MallExpozanţii – producătoridistribuitori şi maeştri populari – vor veni la mall cu o varietate de preparate culinarearticole de artizanat şi decoraţiuni specifice.Ouă încondeiatedulciuri tradiţionale şi nu numaiproduse de panificaţie şi preparate din carne, mieredulceţurivinuri aleseflori, dar şi accesorii decorative pentru casă – toate vor putea fi cumpărate de la Palas Mall, în cele trei zile dedicate târgului.

De joi17 aprilie, cei aflaţi în căutarea unui cadou special de Iepuraş, sunt invitaţi în zona Hervis din Palas Mall, unde are loc Târgul Handmade by FayettePână sâmbătă inclusiv, clienţii vor putea alege dintr-o varietate de daruri unicat, lucrate cu mult talent şi îndemânare, precum:obiecte şi decoraţiuni pascalepodoabecutii de bijuteriiaccesorii vestimentaretablouri şi icoane.

Până pe 19 aprilieclienţii Palas Mall pot câştiga zilnic câte un sejur, pentru două persoane, în Maramureş. În plus, primii 150 de clienţi ai fiecărei zile sunt premiaţi cu tricouri fashion cu motive tradiţionalebijuteriidecoraţiunivouchere de cumpărăturiceaiuri fine şi invitaţii la cafea.

Clienţii care doresc să îşi îmbogăţească experienţa de shopping cu un eveniment de artă sunt invitaţi în Galeria Palas Malldin zona intrării Subwaypână pe 24 aprilie, să admire lucrările „Salonului de Primăvară”. Expoziţia reuneşte tablouri realizate de pictori din cadrul Uniunii Artiştilor Plastici Iaşi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;