De Paşte, angajaţii Antibiotice au dăruit din suflet!

Cu ocazia sărbătorilor pascale, 31 de copii nevoiaşi din comuna Rebricea, judeţul Vaslui au primit miercuri, 16 aprilie, câte un set de hăinuţe noi şi încălţăminte nouă din partea angajaţilor companiei Antibiotice.

Compania a răspuns astfel iniţiativei organizaţiei World Vision de a aduce bucurie în sufletele acestor copii nevoiaşi, cu vârste între 6 şi 11 ani, care au fost oaspeţii Antibiotice şi în luna decembrie, când l-au întâlnit pe Moş Crăciun. Şi de această dată mai mulţi angajaţi ai companiei Antibiotice şi-au asumat cu entuziasm rolul de „iepuraş” oferindu-le copiilor haine şi încălţăminte noi, dulciuri şi rechizite.

Darul angajaţilor Antibiotice a fost recompensat cu mulţumiri în vers, transmise de copii în cadrul unui program artistic special pregătit cu această ocazie, dar şi cu zâmbete sfioase şi ochi strălucitori, plini de recunoştinţă. Cei mai mulţi dintre aceşti copii provin din familii nevoiaşe, fără posibilităţi materiale, pentru care primirea unor hăinuţe sau încălţări noi de Paşte este rezolvarea unor nevoi stringente, nu doar un răsfăţ de sărbători. 

„Pentru că jucăriile le-au primit de la Moş Crăciun, de Paşte ne-am dorit ca „Iepuraşul” să le aducă copiilor în dar o hăinuţă nouă, aşa cum spune o frumoasă tradiţie românească. Am răspuns cu mare plăcere acestui proiect, având în vedere că micuţii sunt deja prietenii noştri şi ştim că toate lucrurile dăruite le vor fi de folos. Suntem convinşi că gestul nostru de solidaritate le va dărui lumină şi speranţă cu ocazia sărbătorilor de Paşte”, a declarat Ioana Tode, preşedinte Fundaţia „Antibiotice – Ştiinţă şi Suflet”.

Fundaţia „Antibiotice Ştiinţă şi Suflet” este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată la iniţiativa companiei Antibiotice, care derulează acţiuni caritabile şi proiecte sociale, educaţionale şi culturale, menite să răspundă pro-activ nevoilor  comunităţii.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;