„Tata are copilot”. Întreceri cu mașini teleghidate la Iulius Mall

Iulius Mall Iaşi îi invită pe copii şi pe părinţi să se distreze împreună, demonstrându-şi, totodată, măiestria în curse cu maşini teleghidate. Ineditul concurs „Tata are copilot” va începe pe 3 august 2014, la ora 11.00, şi va avea loc în fiecare duminică a lunii lui Gustar. Finala, la care vor participa cele mai bune trei echipe ale fiecărei etape, este programată pe 24 august.

Doritorii se pot înscrie la Centrul Info Iulius Mall, echipele fiind formate dintr-un adult şi un copil cu vârsta între 5 şi 12 ani. Competiţia va consta în parcurgerea unui circuit special, amenajat în zona Carrefour Market, într-un timp cât mai scurt, contra cronometru. Părintele şi prichindelul vor fi provocaţi să se coordoneze şi să obţină cele mai bune rezultate, finaliştii fiind selectaţi în urma realizării mediei timpilor înregistraţi de fiecare membru al echipei.

Maşinuţele cu telecomandă vor fi puse la dispoziţie de Iulius Mall, care a pregătit şi numeroase premii. Pe lângă momente amuzante, la fiecare etapă, pasionaţii de adrenalină vor avea parte de cadouri, constând în bilete la filmvouchere la Starnet sau food courtmaşinuţe teleghidate şi intrări la piscină. În marea finală, cei mai iscusiţi trei jucători vor fi recompensaţi cu vouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 50 şi 150 de lei.  

Curioşii şi pasionaţii se pot antrena pe circuitul de la parterul Iulius Mall pe tot parcursul lunii august.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;