5:13 pm - Monday April 19, 7266

16 weekend-uri la munte, în Bucovina, oferite de Iulius Mall cu ocazia Sărbătorilor de Paște

Iulius-Mall-Iasi

Şi în acest an, în apropierea Sărbătorilor Pascale, Iulius Mall Iaşi le-a pregătit clienţilor cadouri la cumpărături. Pentru a le răsplăti fidelitatea, îndrăgita destinaţie de petrecere a timpului liber le oferă 16 weekend-uri în Bucovina şi alte sute de premii tentante.

În perioada 27 martie – 11 aprilie 2015, la Iulius Mall Iaşi se desfăşoară campania „Cum am adus Iepuraşul la Iulius Mall!”. Astfel, toţi cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei de la brandurile lor preferate se pot înscrie la Centrul Info, la tombola specială de Paşte. În fiecare zi, Iepuraşul îi va premia pe primii 100 de clienţi care depăşesc acest cuantum cu daruri garantate, precum: storcătoare de fructe, panettone, sticle de vin, vouchere de cumpărături la magazinele din mall, răcoritoare, fresh-uri energizante şi invitaţii la SPA.

Mai mult, în fiecare seară din perioada campaniei, Iulius Mall va desemna, prin tragere la sorţi, câştigătorul unui weekend pentru două persoane, la munte. Norocoşii vor fi aşteptaţi în ţinutul Bucovinei, la pensiunea Casa Humor de 4 stele, din Gura Humorului.

Tot în apropierea sărbătorilor, cei mici vor avea ocazia să se amuze în compania Iepuraşului de Paşte. Din acest week-end, copiii sunt invitaţi să se distreze într-un mod inedit, la „Umbre de poveste”. Conceput asemeni unui teatru de umbre, evenimentul va avea loc sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 12:30 – 14:30, în zona KidsLand. Cu ajutorul luminilor şi al umbrelor, actori ascunşi în spatele unui paravan vor reda personaje îndrăgite din desene animate, îi vor provoca pe cei mici să se joace şi să danseze, imitându-le în mod interactiv mişcările. Evenimentul va avea loc în fiecare week-end, până la finalul lunii aprilie.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;