Elevii Seven Hills International School le-au împărţit cadouri de Paşte copiilor din Hadâmbu

cadouri

În apropierea Sărbătorilor Pascale, elevii Seven Hills International School au învăţat că generozitatea aduce bucurie în suflet atât celui care dăruieşte, cât şi celui care primeşte. Miercuri, 8 aprilie 2015, aceaştia le-au făcut o surpriză deosebită copiilor de la Şcoala cu clasele I – VIII din Hadâmbu, judeţul Iaşi. Prin generozitatea părinţilor şi profesorilor şcolii internaţionale, aproximativ 130 de copii au primit cadouri dulci şi produse de igienă. De asemenea, clasele vor primi rechizite, materiale didactice şi jucării.

Spre bucuria lor, elevii singurei şcoli cu predare în limba engleză din regiunea de nord-est au fost întâmpinaţi cu flori şi cu multe zâmbete de prietenii din Hadâmbu. Aici învaţă aproximativ 130 de elevi, care, în ciuda condiţiilor socio-economice precare, vin la şcoală cu plăcere şi speranţă.

Vizita de miercuri face parte din cadrul parteneriatului încheiat între cele două instituţii de învăţământ care vizează implementarea de activităţi educaţionale şi asigurarea suportului pentru elevi, profesori şi părinţi, în vederea creşterii calităţii serviciilor oferite.

Aceasta este cea de-a doua acţiune de acest gen, după cea din decembrie anul trecut, de Crăciun. Atunci, copiii de la Seven Hills International School, impresionaţi de condiţiile în care trăiesc şi învaţă elevii de la Hadâmbu, au promis că vor pune deoparte din ceea ce au pentru a-i ajuta pe cei care nu sunt la fel de norocoşi.

Tot miercuri, elevii, părinţii şi profesorii Seven Hills au marcat primele Sărbători Pascale petrecute împreună. În armonia muzicii, printre iepurași, însoțiți de aroma ceaiului englezesc, membrii familiei Seven Hills International School au redat simbolic tradiţia încondeierii, pictând împreună, cu mult drag, un ou de Paşte de mari dimensiuni.

Seven Hills International School este singura şcoală internaţională din nord-estul ţării, cu predare exclusiv în limba engleză, afiliată Cambridge International Examinations. Şcoala a fost deschisă în luna septembrie 2014, în clădirea United Business Center 2 din ansamblul Palas Iaşi.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;