Evenimente de Moș Nicolae, în acest week-end, la Iulius Mall

Iulius-Mall

În week-end-ul în care va veni Moş Nicolae, ieşenii sunt invitaţi să îşi petreacă timpul liber la IULIUS MALL, unde vor avea parte de un festival de datini şi tradiţii susţinut de copii, o competiţie de şah pentru prichindei şi un târg handmade.

În perioada 3 – 6 decembrie 2015, cei aflaţi în căutarea unor idei de cadouri originale pot găsi ceea ce îşi doresc la Târgul Handmade de Moş Nicolae. Târgul, organizat la parterul IULIUS MALL, reuneşte creatori de produse handmade, care au pregătit pentru această ocazie sute de daruri speciale. Ornamente de brad, cercei, brăţări, broşe, inele, genţi, tablouri şi articole decorative, din piele, lemn, dantelă, porţelan, sticlă sau ingrediente naturale, se numără printre produsele realizate manual, cu multă migală, de artişti.

Tot în perioada 3 – 6 decembrie, IULIUS MALL găzduieşte competiţia „Cupa Moş Nicolae la Șah”. Concursul va avea loc la etajul doi al mall-ului şi vor participa peste 100 de copii. Partidele pentru legitimaţi sunt programate joi, de la ora 17.00, vineri şi sâmbătă, de la ora 16.00, şi duminică, de la ora 10.00. Persoanele nelegitimate la un club de profil, dar care doresc să îşi testeze abilităţile în sportul minţii o pot face sâmbătă dimineaţa, de la ora 10.00. Micii câştigători vor fi recompensaţi cu diplome, cupe, medalii şi cadouri dulci. Evenimentul este organizat de CS Micul Şahist Iaşi, în parteneriat cu IULIUS MALL.

Sâmbătă, în Ajun de Moș Nicolae, prichindei de grădiniţă vor urca pe scena de la etajul doi al mall-ului şi îi vor încânta pe părinţi şi bunici cu cele mai frumoase colinde şi obiceiuri de iarnă. Cea de-a XI-a ediţie a Festivalului „Iarna pe uliţă” va avea loc între orele 10.00 – 13.00 şi este organizat de Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3 din Iaşi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;