Ii, ouă încondeiate și decorațiuni tematice, la Târgul Cadourilor de Paște, din Palas

În ultima săptămână până la Sărbătorile Pascale, ansamblul Palas vine în întâmpinarea clienților săi cu un târg tematic, care să îi ajute în pregătirile lor. În plus, distracția copiilor continuă la Palas, în Labirintul Iepurașului, iar cumpărăturile se pot transforma într-un sejur exclusivist spa & wellness pe insula Creta, în Grecia.

Până sâmbătă inclusiv, 15 aprilie 2017, la parterul Atriumului Palas Mall se desfășoară Târgul Cadourilor de Paște, ce reunește expozanți iscusiți în lucrul manual și păstrători ai tradițiilor. La standurile târgului de la Palas, clienții pot descoperi ouă încondeiate prin tehnici variate, pictate manual, cu motive geometrice sau florale, care încântă orice iubitor al datinilor românești. În plus, pentru că de Paște fiecare dorește să își înnoiască garderoba, expozanții le prezintă piese autentic românești. De aici pot alege ii felurite, veste, eșarfe și alte piese vestimentare tradiționale sau cu motive etno. Cei care vizitează târgul pot alege și icoane din lemn, coșuri împletite, ceasuri realizate pe discuri muzicale, figurine și coșulețe în culori vesele, obiecte din ceramică, piese de mobilier din lemn, decorațiuni din sfoară, bijuterii, genți și articole de marochinărie și multe alte suveniruri unicat.

În continuare, copiii au liber la distracție în Labirintul Iepurașului, din Atrium Palas Mall. Până pe 15 aprilie, Urecheatul îi așteaptă să dezlege traseul, iar la final, îi va răsplăti cu ciocolată belgiană Leonidas. Cei mici pot participa și la o tombolă, al cărei mare premiu este un ou gigant de ciocolată, de 8,5 kg. Labirintul este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 19.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 11.00 și 19.00, cu pauză de la 13.00 la 14.00.

Până pe 15 aprilie, toți cei care fac cumpărături de minimum 150 de lei din Palas Mall pot participa la tombola al cărei mare premiu este un sejur spa & wellness de șapte zile, pentru două persoane, la un resort de cinci stele de pe insula Creta, din Grecia. În urma extragerilor zilnice vor fi acordate două premii: un robot de bucătărie și un voucher de participare la cursul de gătit sănătos „Soft&Grace” by Chef Bogdan Puiu. În fiecare zi, primii 257 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: cozonaci bio, accesorii de bucătărie Kitchen Shop, seturi pentru gătit, accesorii sportive sau meniuri sănătoase în food court Palas.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;