O rază de speranță pentru 25 de familii nevoiașe, venită din partea Fundației “Antibiotice – Știință și Suflet”

În preajma Sărbătorilor de Paşte, pe 12 aprilie Fundaţia Antibiotice “Ştiinţă şi Suflet” a venit în întâmpinarea a 25 de familii defavorizate și bătrâni singuri din Satul Petrești, comuna Golăiești, județul Iași, oferindu-le alimente de strictă necesitate pentru a se pregăti cum se cuvine de tradiționala sărbătoare creștină. Satul Petrești este o localitate îndepărtată de municipiul Iași, pe malul râului Prut, această zonă fiind una din cele mai defavorizate ale țării, la granița cu Republica Moldova.

Pachetele cu alimente variate, produse de igienă, curățenie și rechizite au ajuns la familii cu posibilități materiale reduse și mulți copii, la bătrâni singuri cărora rar le mai pășește cineva pragul, cât și la persoane cu handicap.

Ajutorul nostru a ajuns în casele unor oameni necăjiți, care știu să primească cu inima deschisă atât un ajutor material, cât și bucuria unei sărbători creștine. Pachetele noastre pregătite special pentru Paște vor fi de ajutor pentru 85 de persoane, din care 34 copii, de la cele mai mici vârste, până la 16 ani, cu probleme de sănătate sau cu handicap și care locuiesc în condiții precare. Ajutorul nostru nu le va schimba viața, însă, sperăm, le va aduce o rază de bucurie în suflet, în zilele de Paște”, a declarat Ioana Tode, Președinte al Fundaţiei Antibiotice “Ştiinţă şi Suflet”.

Acțiunea de responsabilitate socială face parte din programul „Puterea faptei” în cadrul căruia sunt realizate acțiuni filantropice pentru diverse categorii de persoane defavorizate din județul Iași, precum: copii cu nevoi speciale sau boli grave, familii dezorganizate și venituri reduse, bătrâni bolnavi sau abandonați.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;